Kewät Pamaus! 26.3.2023

Tervetuloa ensi sunnuntaina Hälvälään!

Ilahduttavasti kilpailijoita ilmoittautui peräti 24. Ohessa eräluettelo. Leppoisat kisailut käydään hankien keskellä, mutta suljetussa ampumakatoksessa, joka on varustettu lattia- ja säteilylämmittimin. Ammumme ulos pienestä luukusta, joita on jokaisella ampumapaikalla. Käytössä on elektroniset Siuksen taululaitteet. Buffet lounasta tarjoillaan ampumakatoksessa ensimmäisen erän loppupuolelta viimeisen erän loppuun asti.

Rata sijaitsee siis Hälvälän ampumaurheilukeskuksessa, Lahden Hälvälässä. Navigaattoriin: Tiilikankaantie 33, Hollola, josta käännytään Ampumaradantielle ja josta noin kilometri perille.

Oikein lämpimästi tervetuloa juhlistamaan tällä erityisellä tavalla ruutikauden alkua sekä tiettävästi myös Helsingin seudun Ampumaurheilun Tuen ensimmäista avointa kilpailua uusien ja vanhojen ystävien parissa. Nähdään paikan päällä!

KILPAILUKUTSU (PDF)

ILMOITTAUTUMINEN päättynyt 19.3.2023 klo 23.59

ERÄLUETTELO (PDF)